Great Lengths juuksepikenduste hooldus.

Juukseid tohib peas hoida olenevalt oma juuste rikutuse tasemest ja kasvu kiirusest orienteeruvalt 3-6 kuud. Kui on paigaldatud 100 salku, siis võib 3 kuu jooksul välja libiseda ca 10 salku. Salgud ei kuku ise peast ära kunagi, vaid võivad libiseda ainult kammimisel. Neid salke saab kasutada ka teist korda, kui klient on hoolitsenud juuste eest hea tava kohaselt.

Pikendatud juukseid võib värvida, kuid ühenduskohta ei soovitata blondeerida tugevalt. Tugeval blondeerimisel võib ühenduskoha ja peanaha vaheline osa tugevalt pusastuda.

Juukseid võib föönitada, lokitada ning sirgendada, kuid seda soovitame teha salongis, kuna ise võib kuuma tangiga puudutada ühenduskohta ning see võib üles sulada.

Peale pikendamise protseduuri ei ole soovitatav pead pesta 48 tundi.

Great Lengths juustele võib kasutada kõiki šampoone ja palsameid, kuid on soovitatav kasutada töödeldud juustele mõeldud tooteid. Ka on soovitatav kasutada pähe jäetavaid palsameid.

Great Lengths juuksed ei vaja salongihooldust. Neid juukseid on võimalik tõsta (s.t. eemaldada ja kinnitada tagasi), kusjuures teist korda püsivad Great Lengths juuksed väga hästi. Tuleb muidugi arvestada sellega, et teist korda pandud juustest langeb välja rohkem karvu.

Soovitame pesta juukseid loomulikus asendis, mitte üle pea.

Juuste seisukorda peaks tulema kontrollima umbes 1,5 kuu pärast peale paigaldamist.

Kliendi kodune hooldus seisneb selles, et ta peab üritama vältida tugevaid pusasid peanaha juures. Selleks tuleks harjata iga päev pehme harjaga peanaha juurest ning kokku pusastunud salgud omavahel lahku tõmbama.