Juuksepikendused Great Lengths

Mis on vahet heal ja halval juuksepikendusel? Miks osad ei taha kuuldagi midagi nendest, olles olnud halva juuksepikenduse ohver ja miks mõni tahab "hauda ka nendega minna"?

Kindlasti loeb juuste pikendamisel väga palju ka pikendaja oskus ja meisterlikkus, kuid see pole kõige olulisem.

Great Lengths pakub juuksepikenduse süsteemi, mida saab teha ainult spetsiaalse ning väga põhjaliku koolituse läbinud juuksur.

Pikaajalise kogemuse ja tippjuuksurite koostöö tulemusena jõudis Itaalia päritolu firma Great Lenghts lõpliku ühisarvamusele, et kõige optimaalsemad juuksed on juuksepikenduste tegemiseks Euroopas Aasia päritolu juuksed.

Kas siis Euroopa juuksed ei olegi kõige sobivamad eurooplastele? Euroopa juuksed ei ole pahad, aga meie eelistame aasia juukseid sellepärast, et nende struktuur on väga sarnane euroopa juuksele, kuid natuke paksem. Sellise juuksega on väga hea pikendada ka väga õhukesi juukseid, kuna juba väheste salkude juurdelisamisega on võimalik saavutada pikad, ilusad ja paksud juuksed. Aasia juuksed on ka väga vastupidavad. Neid juukseid võib föönitada, värvida, teha lokke ning enne pähe panekut võib teha nendesse keemilist lokki, kui selleks on vajadus.

Greath Lengths kasutab juuksepikenduste valmistamisel ainult remy juukseid. Remy juusteks nimetatakse juukseid, mis on patsis lõigatud ning ülevalt kokku õmmelduna töödeldud, et juukse loomulik kutiikulikiht ei satuks eripidi. Kui juustel on säilinud loomulik kutiikulikiht, siis saab nendega teha kõike sama, mida oma juustega ning nad käituvad peas samamoodi nagu omad juuksed.

Kammitud ja siis korjatud juustel on aga kutiikulikiht eripidi ning haakub omavahel nii, et seda on võimatu harutada. Need firmad, kes kasutavad kammitud juukseid peavad neidjuukseid töötlema happega, et eemaldada nende kutiikul, kuid selle käigus hävivad juuksed, eriti aga kannatavad plondid juuksed, kuna neid valgendatakse ka happega. Peale selliseid töötlusi ei ole nendel juustel enam mingit välimust. Selleks, et siiski klient tahaks neid juukseid pähe panna, kastetakse sellised juuksed silikooni sisse, mis annab neile läike ja teeb kammitavaks, kuid hiljem lagundab keratiini. Peale umbes kaheksandat pesu silikoon kaob ning juuksed on väga halvas seisus ning tulevad maha ning vajavad ülesse sulatamist.

Oleme palju kuulnud, et juuksepikendused, mis pannakse pähe hakkavad juba nädala möödudes padjale kukkuma. Siis peab neid salongi minema tagasi sulatama hoolduse käigus. Great Lengths juustega sellist asja ei juhtu, kuna nende unikaalne kinnitus peab vastu täpselt niikaua kuni klient ise otsustab eemaldada pikendused.

On ju väga mugav mitte joosta salongi vahet hooldustes ja valida lihtsalt Great Lengths juuksepikendused!